miércoles, 8 de julio de 2015

Concentració el 9 de juliol als jutjats de Tarragona en solidaritat amb els imputats i imputades del Cas Expert
Comunicat de CGT Alt Penedès-Garraf i de CGT Baix Penedès i Carta Oberta dels encausats del Cas Expert
El judici del Cas Expert està previst per al dijous 9 de juliol a les 10 hores en el jutjat nº2 de Tarragona, en el Carrer Sant Antoni María Claret nº 24 de Tarragona. 

Aquell dia realitzarem una concentració a partir de les 9:30 hores davant dels jutjats i és necessària la màxima assistència possible a la mateixa, amb la finalitat de pressionar a les instàncies judicials i mostrar la nostra solidaritat amb els encausats i encausades.

COMUNICAT DE CGT ALT PENEDÈS-GARRAF I DE CGT BAIX PENEDÈS:

SOLIDARITAT AMB ELS IMPUTATS I IMPUTADES DEL CAS EXPERT

A tots els ens orgànics de la Condeferació General del Treball, Companys, companyes,

El proper 9 de juliol està prevista la vista oral al Jutjat Penal número 2 de Tarragona per les imputacions derivades de les agressions policials que es van donar durant el conflicte laboral que hi va haver ara fa 11 anys arran del tancament de l’empresa Expert Polymere, al municipi de l’Arboç (Baix Penedès). Quatre antics treballadors i treballadores de l’empresa i dos companys de la CGT hauran d’afrontar la possibilitat de ser sentenciats a penes de presó d’entre tres anys i dos mesos i quatre anys i sis mesos, així com també al pagament d’importants multes econòmiques, pel simple fet d’haver lluitat per defensar els llocs de treball, i com a revenja per haver denunciat les agressions que van patir a mans de la Guàrdia Civil. Els companys són en Pedro Duque, secretari general de la Federació Comarcal del Baix Penedès, i en Juan Antonio Soler, exsecretari general de la Federació Intercomarcal de l’Alt Penedès Garraf, tots dos actualment jubilats.

Des de les nostres federacions fem una crida a la solidaritat i al suport mutu al conjunt de l’organització, per a aconseguir l’absolució dels companys i de totes les persones imputades en aquest vergonyós cas. Sabem que l’Estat està rearmant la seva capacitat punitiva contra tots aquells i aquelles que lluiten en defensa dels drets laborals i socials, i aquest n’és un bon exemple, atès que l’expedient hauria d’haver estat arxivat ja fa molt de temps. Ens volen atemorits i silenciats, però no ho aconseguiran. Us demanem que fem efectiu un cop més aquell principi que ens defineix com a organització anarconsindicalista que som: Si ens toquen a una ens toquen a totes.

PROU REPRESSIÓ!

ABSOLUCIÓ PER ALS IMPUTATS I IMPUTADES DEL CAS EXPERT!



Nº COMPTE SOLIDARI: IBAN: ES77 2013 3059 41 0210121861
Vilanova i la Geltrú-El Vendrell, 26 de maig de 2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario